VBU_undertext_röd

Redaktionen

PappaBarn - Tipsa oss om nyheter
Har du synpunkter på vår hemsida, vill du komma i kontakt med webbansvarig eller vill du som organisation publicera något i våra marknadskanaler?

Fyll i formuläret nedan!

SnabbnavigeraKontakt > Redaktionen

Vill du kommunicera på vår hemsida?

PappaBarn red line
VBU vill på olika sätt stärka samarbetet med andra organisationer, föreningar och aktörer inom området "Barns Bästa" och vårdnadsprocesser.

Via VBUs hemsida, Facebook och nyhetsbrev har man, som förening eller annan aktör, möjlighet att sprida information om ovan nämnda områden. Vi tar emot information om er verksamhet och kommande event.

Så här fungerar det:
All information som inkommer till redaktionen@vbu-se.se granskas, VBU väljer själva hur vida vi kommer använda den i våra marknadskanaler. Vi kommer vara generösa med event, seminarier, utbildningar, nytänkande och allmän info om vårdnad, boende och umgängesfrågor.

Vi kommer inte publicera information om "Våld i nära relation", LVU, HVB eller andra ämnen utanför VBUs specialistområde.

Materialet som inkommer till redaktionen@vbu-se.se måste vara färdigarbetat annars publicerar vi inte det.

Tänk på detta:
Vi kommer använda eventuella bilder som tillhör det material ni informerar om. Om ni är ägare till dessa tar vi det som ett godkännande att använda dessa i samma stund som ni tillhandahåller materialet. I de fall VBU beslutar om att publicera ert material informerar vi er om detta.

Vi behöver ditt samtycke

PappaBarn red line
Samtycke enligt GDPR? Klicka här
  • (max 50 MB)